Máte problém s ranným vstávaním? Tieto hodinky vám dajú elektrošok

Alarmshock

Crowdfundingový web Kickstarter je (a bol) štartovacou pozíciou pre mnohé začínajúce firmy, ktoré si myslia, že vyvinuli užitočný či zaujímavý produkt, ale nemajú na jeho výrobu a propagáciu dostatok finančných prostriedkov. Na webe hľadajú sponzorov aj z radu bežných ľudí, ktorým sa nápad zapáči a pošlú firme príspevok.

Mohlo by vás zaujímať:

Ak sa vyzbiera dostatočná suma a výroba sa zrealizuje, zvyčajne majú prispievatelia cenovú výhodu pri kúpe novinky. Jedným z produktov, ktorý aktuálne už prekročil plánovanú sumu, a je tak bližšie k realizácii, je Alarmshock.

Alarmshock

Jeho tvorca pri ňom uvádza slogan “Nestačí sa zobudiť, ale vstať!” Do konca kampane ostávajú ešte tri týždne, no podarilo sa vyzbierať takmer 17-tisíc USD, cieľ bol 5 061 USD. Alarmshock, ako názov napovedá, je kombináciou budíka a zariadenia, ktoré vám spôsobí šok. A to vraj doslova.

Účelom nenápadného náramku, ktorý si pred spaním pripnete na ruku, je v nastavenom čase vás nielen zobudiť, ale donútiť vstať a prísť k dokovacej stanici, kde si náramok odomknete. Inak vraj dostanete elektrický šok. Zverejnené video, ktoré prezentuje funkcie novinky, nezobrazuje situáciu, kedy nevstanete. Škoda.

Alarmshock

Určite aj vy máte skúsenosti s tým, že budík vám síce zazvoní, vy ho vypnete, ale otočíte sa na druhý bok a spíte ďalej. Alarmshock vás donúti vstať, vtedy je minimalizované riziko, že sa do postele opäť vrátite.

Ak vás novinka zaujala, môžete tvorcovi prispieť a Alarmshock si predobjednať. Cena je 77 GBP, teda približne 81 EUR. Prvé dodávky by mali k svojim majiteľom doraziť v júni tohto roka.

Náš tip
Obľúbená banka hlási chybu. Klientom miznú z účtov peniaze
Disqus Comments Loading...