Netflix už ponúka ku filmom a seriálom aj český dabing

Služba Netflix zaznamenala nárast popularity aj u nás. Hoci konkurencia je silná, dokáže sa stále udržať. Spoločnosť sa rozhodla, že aj v našich končinách chce získať nových zákazníkov. Netflix tak prináša filmy aj s českým dabingom, informuje o tom Facebook skupina Netflix CZ + SK Fans.

Lákadlo pre nových zákazníkov

V dnešnej dobe už sa veľa filmov v domácnostiach pozerá v pôvodnom dabingu obohatenom o titulky aj pre Netflix. Také niečo už dlhší čas fungovalo aj na Netflixe. Predsa len sa však nájdu ľudia, ktorí by boli vďační za dabing v domácom jazyku. Nám ako Slovákom zostáva spoliehať sa na české titulky na Netflixe, keďže lokalizácia pre našu krajinu bola vypnutá už dávno. Spolu s našimi susedmi teraz prichádza na Netflix aj český dabing.

Na Netflixe už dnes nájdete niekoľko filmov a seriálov v českom dabingu

S ním je dostupný napríklad film Emoji vo filme, seriály ako Trinkets a Lego Jurský Svet: Utajená expozícia. Ďalej tituly Baby Boss, Pokémon, Pokémon film, Ninjago – Nindžova cesta, Šmolkovia: Zabudnutá dedinka, Death Note, Barbie: Dolphin Magic, Knock Down The House alebo Ultraviolet. Ponuka sa bude naďalej rozširovať a Netflix si na to najal desiatky prekladateľov.

Konkurencia je silná

Aj služba ako Netflix má svoju konkurenciu. Je ňou napríklad HBO Go, ktoré je o čosi lacnejšie. Zatiaľ čo za Netflix zaplatíte mesačne od 7,99 do 11,99 eura, HBO môžete mať už za 4,99 eur, navyše s lokalizáciou, dabingom a titulkami. Ďalej je tu aj Amazon Prime Video (bohužiaľ bez lokalizácie), prísť má aj Disney++ alebo Apple TV+. Všetko za veľmi podobné ceny.

Konkurencia v podobe HBO Go je naozaj na zváženie, navyše s výhodou miestnej lokalizácie

Uvidíme, či pomôže nový český dabing Netflixu ku väčšiemu počtu predplatiteľov. Používate ho, alebo sa spoliehate na konkurenciu? Potešila vás táto novinka? Napíšte nám o tom do diskusie pod článkom.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Ďalšie články k téme:

Náš tip
Netflix dostáva aktualizáciu, ktorá zmierni spotrebu energie
Náš tip
Netflix má tridsať nových prekladateľov do češtiny, pribudne viac tituliek
Disqus Comments Loading...