LG G7 ThinQ konečne získava aktualizáciu na najnovší Android 10

Hoci sú Android zariadenia značky LG pre viacerých už exotikou, určitá skupina ľudí už dlhé roky tieto smartfóny obľubuje. Tentokrát bude konkrétnejšie reč o modeli LG G7 ThinQ.

Tento juhokórejský výrobca bol takmer odjakživa neodmysliteľnou súčasťou priemyslu mobilných telefónov s našim obľúbeným operačným systémom.

LG G7 ThinQ dostáva Android 10

Staršia vlajková loď, LG G7 ThinQ, práve dostala aktualizáciu, ktorá svojich používateľov veľmi príjemne poteší. Nejde totiž o nejaký bežný bezpečnostný update. Dočkáme sa rovno najnovšieho Androidu 10.

Trochu neskoršia aktualizácia softvéru neprináša veľmi rozsiahly zoznam zmien. Píšu sa tam iba následujúce informácie:

Čo je nové

  • Inovácia OS Android.
  • V tejto aktualizácii sú zahrnuté aktualizácie zabezpečenie od spoločnosti Google

Ak bude k dispozícii aktualizácia softvéru, bude vám doručené upozornenie.

Z tohto sa očividne mnoho vyčítať nedá, no Android 10 používateľov smartfónu LG G7 ThinQ rozhodne poteší.

Update rozhodne prináša zmeny, ktoré poznáme už z čistého prostredia operačného systému Android 10. Grafická nadstavba však určite ešte prinesie nejaké tie zmeny.

Nová verzia firmvéru je označovaná ako V30b-JUL-07-2020. Pokiaľ vás už tento konkrétny update zastihol, dajte nám o tom vedieť v diskusii nižšie.

Informáciu o tejto aktualizácii sme dostali od nášho čitateľa Stanislava, za čo mu ďakujeme.

Snímky obrazovky s dostupnými aktualizáciami nám do e-mailovej schránky a na sociálne siete pokojne posielajte aj naďalej, budeme za to radi.

Aktualizácie na Android 10 vydáva väčšina výrobcov

LG rozhodne nie je jedinou firmou, ktorá sa v poslednej dobe snaží aktualizovať svoje smartfóny. Android aktualizácie vypúšťa viacero spoločností. Za zmienku stojí napríklad aj SamsungXiaomi či Huawei.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...