Obľúbená banka hlási chybu. Klientom miznú z účtov peniaze

Pexels.com

Česká pobočka Fio banky, ktorá je u našich susedov veľmi populárna a používajú ju aj Slováci, informovala o chybe. Klientom z účtov miznú peniaze. Dôvodom je duplicitné zaúčtovanie niektorých transakcií, ktoré klienti realizovali prostredníctvom Visa kariet.

“Ospravedlňujeme sa za komplikácie spôsobené duplicitným zaúčtovaním niektorých transakcií realizovaných prostredníctvom kariet Visa. O problémoch vieme a situáciu v spoločnosti Visa intenzívne riešime. Veríme, že duplicitné transakcie budú vrátené behom niekoľkých dní. Ďakujeme za pochopenie.”

Z vyjadrenia teda vyplýva, že chyba bude pravdepodobne na strane vydavateľa platobných kariet. V každom prípade, môže to spôsobiť nepríjemné situácie a v komentároch pod týmto vyjadrením sa ľudia sťažujú a zdieľajú svoje skúsenosti. Medzi komentármi je možné nájsť aj tie, ktoré pochádzajú od klientov zo Slovenska.

Mohlo by vás zaujímať:

Kedy ľudia dostanú svoje peniaze naspäť, zatiaľ nie je známe. Údajne je aj problém dovolať sa na infolinku, čo je celkom pochopiteľné, pretože poškodení chcú vedieť, čo sa stalo s ich peniazmi. Niektorí v komentároch spomínajú aj pomerne vysoké sumy, ku ktorým sa momentálne nemôžu dostať.

Informácia o duplicitných platbách sa nachádza aj na domovskej stránke banky úplne navrchu.

Náš tip
Aplikácia Telefón od Googlu čoskoro umožní identifikáciu volajúceho
Disqus Comments Loading...