Aplikácia Facebook pravdepodobne opäť integruje funkcie Messengera

Je známa vec, že Facebook má v obchode Google dve hlavné aplikácie – aplikáciu Facebook pre správu facebookovej stránky používateľa a aplikáciu Messenger pre priamu komunikáciu medzi používateľmi Facebooku v štýle WhatsAppu. Pôvodne používatelia komunikovali priamo cez aplikáciu Facebook a ešte tri roky po predstavení Messengeru v roku 2011 to aplikácia umožňovala. V roku 2014 túto funkciu ale Facebook v hlavnej aplikácii zrušil, aby ľudia viac využívali Messenger. Zdá sa ale, že sa do hlavnej aplikácie opäť vráti.

Tvrdí to špecialistka na aplikácie Jane Manchun Wong, ktorá v testovacej verzii aplikácie Facebook našla v pravom hornom rohu nového grafického rozhrania logo Messengeru. Po kliknutí naň sa ale nespustí Messenger. Otvorí sa sekcia Chats pre jednoduché posielanie správ priateľom. Pokiaľ ale budete chcieť uskutočniť audio hovor alebo zdieľať svoju polohu, tak budete musieť otvoriť Messenger.

Je pravdepodobne, že sekcia Chats bude časom prijímať správy aj z aplikácií WhatsApp a Instagram, ktoré Facebook vlastní a ktorých komunikáciu plánuje prepojiť. Kedy sa táto funkcia objaví v stabilnej verzii aplikácie Facebook nie je známe.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Náš tip
Na Facebooku sa objavila ďalšia podvodná súťaž, tentokrát o nový Range Rover
Disqus Comments Loading...