MojAndroid

Na MojAndroid.sk sa okrem písania noviniek a tipov na rôzne aplikácie, venujeme množstvo času aj písaniu recenzií zariadení, či rôzneho príslušenstva. Tých vám každý mesiac prinášame v hojnom množstve, aby ste aj vy mali prehľad o aktuálnych hardvérových novinkách na trhu, prípadne sa mohli lepšie rozhodnúť pri kúpe niektorej z nich. V júni sme pre našich čitateľov napísali presne 12 recenzií, testov, či ďalších častí Android Duelu. Nižšie vám prinášame ich prehľad.

Smartfóny

Sony Xperia E1 – malý hudobník

Kompaktné a lacné smartfóny sú u zákazníkov mimoriadne žiadané. Spoločnosť Sony minulý rok v tejto kategórii bodovala so svojou Xperiou E, teraz má vynovený model – Sony Xperia E1.

HTC One mini 2 – krásny, dobrý, ale drahý mini

Mini verzia vlajkovej lode nesie v podaní taiwanského výrobcu označenie HTC One mini 2. Aké vlastnosti, výhody, či nevýhody ponúka zistíte v recenzii.

Huawei Ascend P7 – konkuruje tým najlepším

Huawei minulý rok zaujal svojím štýlovým telefónom Ascend P6. Ten sa zaraďoval do strednej triedy smartfónov, jeho nástupca Ascend P7 však už mieri trochu vyššie.

HTC Desire 816 – má ambíciu stať sa kráľom strednej triedy

Veľký, výkonný, no pritom za dobrú cenu. AJ tak by sa dal charakterizovať nový HTC Desire 816, ktorý kúpite v našich obchodoch. Prečítajte si našu recenziu.

Huawei Ascend Y330 – plnohodnotný smartfón dostupný skutočne pre každého

Ak ste si mysleli, že smartfóny s cenovkou pod 100€ sú nepoužiteľné, Huawei Ascend Y330 vás možno presvedčí o opaku.

Android DUEL | HTC One (M8) vs. Sony Xperia Z2

Ktorý zo smartfónov HTC One M8 a Sony Xperia Z2 je lepší? Na túto otázku sme sa pokúsili odpovedať v našom v porovnaní Android Duel

Tablety

Samsung Galaxy Tab S 10.5- výborný displej a snímač odtlačkov

Na test sa k nám dostal Samsung Galaxy Tab S, ktorý ako prvý tablet na svete ponúka čítačku odtlačkov prstov a perfektný SUPER AMOLED displej.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – lepší displej a vyšší výkon

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ sa na Slovensku oficiálne začal predávať v máji a môže sa pochváliť lepším displejom a výkonnejším procesorom.

Príslušenstvo

Nabíjačka Evolveo CL MX110 a držiak na tablet Samsung Universal Vehicle Dock

Prečítajte si, ako v aute môžete využiť príslušenstvo s názvom Evolveo CL MX110 a Samsung Universal Vehicle Dock. Otestovali sme ich s autom Peugeot 308.

O!tool Battery T52 – Power Bank, ktorá nabije všetko

Externá nabíjačka OZAKI, O!tool Battery T52 ponúka 5 200 mAh vstavanú Lithium-polymerovú batériu, nabíjať cez ňu môžete súčasne až 2 zariadenia.

Sony SmartBand SWR10: Inteligentný náramok pre aktívnych

Inteligentný náramok Sony SmartBand SWR10 monitoruje aktivitu používateľa a to nie len športovú. Prečítajte si našu recenziu.

Prestigio PBS7 – univerzálny stojan pre tablety s mikrofónom a reproduktorom

Prestigio ponúka zaujímavé príslušenstvo, ktoré môžete jednoducho spárovať so svojim mobilným zariadením. Jedným z nich je aj univerzálny stojan pre tablety.

15.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+