MojAndroid

Svet mobilných hier zalepil už takmer každú dieru od túžby mobilného hráča. Dnes je len pre Android dostupných niekoľko miliónov titulov z rôznych žánrov, pričom nezvyčajnými nie sú ani hybridné hry zapadajúce do viacerých herných žánrov. V tejto kategórii si svoje miesto našla aj novinka AERENA – Clash of Champions.

V hre je vašou úlohou poskladať tím z rôznych bojovníkov, pričom každý z nich má iné prednosti. Bojovníci sa pod vašim velením vydajú do oblakov, kde na nich čaká špeciálne upravené bojisko rozdelené na políčka. Ťah po ťahu hýbete svojimi vojakmi a ničíte nepriateľov, pričom môžete využiť aj rôzne vylepšenia na obranu alebo útok. Vyhráva ten, kto prvý zničí všetkých nepriateľských vojakov na bojisku. Hru vám bližšie predstaví aj nižšie priložené video.

AERENA – Clash of Champions je multiplatformovou hrou určenou pre staršiu generáciu hráčov. K tabletu vás dokáže pritiahnuť nielen zaujímavým gameplayom, ale aj chytľavou grafikou a hudbou, ktoré celý pocit z hry dotvárajú. Veľmi zaujímavými sú rozhodne aj detailné súboje, ktoré vám hra ponúkne. Najzaujímavejšia na tejto hre je však jej cena – hru si totižto môžete stiahnuť bezplatne. Ak vás zaujala, kliknite na náš odkaz nižšie.

10.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+