MojAndroid

Po včerajšom predstavení HTC One (M8) sme dostali tu česť otestovať ho medzi prvými. Už priamo z Londýna sme si teda odniesli vlajkovú loď HTC a začali sme ju pre vás testovať. Svoje otázky nám môžete pokladať priamo v diskusií.

Nový HTC One zaujal predovšetkým novým vylepšeným dizajnom, ktorý používa ešte viac kovu ako predchádzajúci model. Disponuje výkonným procesorom Snapdragon 801 a 2 GB RAM, ktoré sa zaslúžili o blsekurýchle reakcie a plynulý chod operačného systému Android 4.4.2 KitKat s nadstavbou HTC Sense 6.0. Vybavený je už dobre známym ultrapixelovým fotoaparátom, ktorý sa však vďaka druhému snímaču dočkal viacerých podstatných vylepšení v podobe nových efektov a funkcií.

Náš tip
HTC One (M8) oficiálne predstavený. Pozrite sa, čo ponúka!

Už prvé okamihy s novým HTC One dávajú tušiť, že ide o jeden z najrýchlejších smartfónov na trhu. Pohyb v menu ako aj prechody sú úplne plynulé a bleskurýchle. Telo dobre sadne do ruky a už na prvý pohľad vyzerá naozaj veľmi dobre. Ďalšie poznatky však prinesieme v podrobnej recenzii, ktorú pre vás pripravujeme.

26.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+