MojAndroid

HTC dnes predstaví svoju vlajkovú loď pre tento rok, no už niekoľko hodín pred predstavením nám urobilo radosť tým, že na Obchod Play uvoľnilo dve zo svojich nových aplikácií – HTC BlinkFeed a servisný balík HTC. Tie nám nielenže naznačujú, aký dizajn ponúkne prostredie v HTC One 2014, ale aj to, že spoločnosť tieto služby konečne oddelila od celého systému a bude ich ponúkať ako samostatné aplikácie. Výhodou tak je napríklad to, že novú verziu BlinkFeedu si stiahnete z Play Store ako klasickú aktualizáciu, zatiaľ čo doteraz bola dostupná len spolu s aktualizáciou celého systému.

htc-service-pack-1 htc-service-pack-2

Servisný balík HTC

HTC BlinkFeed

Ako je na screenshotoch z aplikácií vidieť, HTC nadviaže na dizajn svojej nadstavby Sense aj tento rok a prinesie jednoduché a prehľadné aplikácie vytvorené vo flat štýle. Zatiaľ čo pri aplikácii BlinkFeed budú ovládacie tlačidlá skryté, pri servisnom balíku HTC sa objavujú na displeji a používateľovi tak umožňujú zariadenie okamžite ovládať. Tituly sú síce dostupné aj na Slovensku, no nie sú kompatibilné so žiadnym HTC zariadením, ani s minuloročným HTC One, takže si v prípade záujmu o ich stiahnutie budete musieť počkať do oficiálneho predstavenia alebo dovtedy, kým vaše zariadenie nezíska nový Sense 6.0. Dnes budeme so správami z dielne HTC pokračovať, nezabudnite sledovať náš web, aby vám neunikli žiadne dôležité fakty a informácie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: AndroidPolice

25.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+