MojAndroid

Máte radi MMO hry a radi si zahráte tituly ako World of Warcraft? Tak vás možno zaujme aj novinka v Obchode Play s názvom Line Of Defense Tactics. Ide o strategickú hru s príbehom odohrávajúcim sa v reálnom čase, ktorá chce zaujať nielen veľkou hrateľnosťou, ale aj grafikou na vysokej úrovni.

Hra Line Of Defense Tactics bola v jeden deň uverejnená pre rôzne tituly – Windows, Mac OS X, iOS aj Android. Jej pôvod nájdeme v klasickom komixe, ktorý bol známy najmä v zahraničí. Hlavnými lákadlami sú rýchle vesmírne lode, rôzne vojny, ale aj osobné súboje s rôznou paletou zbraní. Hra nie je prispôsobená pre mobilné zariadenia a tak, ako si ju nainštalujete na PC, tak ju získate po stiahnutí aj na vašom mobilnom zariadení. Aj napriek tomu je hra zaujímavá a na displeji s menšou uhlopriečkou aj pomerne pohodlne hrateľná.

Prvé 3 zo 16 misií v hre sú dostupné bezplatne, no za ďalšie si budete musieť zaplatiť jednorazovo $4,99. Ak máte radi hry tohto typu a plánujete pri hre stráviť dlhé hodiny, vaša investícia sa oplatí. Ak sa vám to však zdá byť príliš veľa, siahnite po alternatíve, ktorých ponúka Obchod Play naozaj dostatočné množstvo.

Verzia: 1.03
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.03
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma

7.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+