MojAndroid

Obchod Play neponúka jednu veľmi dôležitú funkciu – nevie zobraziť zoznam platených aplikácií, ktoré ste si zakúpili. Hoci v minulosti existovalo riešenie v podobe špeciálnej aplikácie, jej používanie bolo podmienené rootom, a teda bolo využiteľné len pre istú skupinu používateľov. Novinka v podobe aplikácie My Paid Apps je však vhodná pre všetkých a na jej fungovanie nie je potrebný root.

my-paid-apps my-paid-apps-1 my-paid-apps-2

Android aplikácia My Paid Apps vám po prihlásení sa do vášho Google Play účtu zobrazí zoznam všetkých aplikácií, za ktoré ste v tomto obchode zaplatili. Dizajnovo sa aplikácia podobá na originálny Obchod Play a preto je jej používanie veľmi intuitívne. Zatiaľ čo vám táto aplikácia v mnohých prípadoch ušetrí čas pri hľadaní vašich platených titulov, má aj jednu nevýhodu. Ak máte vo svojom účte väčšie množstvo platených aplikácií (nie je známa presná hranica), aplikácia začne padať. Aj napriek tomu vám ju odporúčame nainštalovať a prípadne počkať, kým autori vyriešia tento menší nedostatok. My Paid Apps si môžete stiahnuť bezplatne pomocou odkazu nižšie.

Verzia: 3.6.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.6.2
Aktuálna cena: Zdarma

 

4.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+