MojAndroid

Zahraničné webstránky dnes informovali o cene smartfónovej novinky Samsung Galaxy Note 3 Neo v Nemecku. Verzia s 3G pripojením by sa v tejto krajine mala pohybovať na úrovni 499€, verzia s LTE bude stáť 530€. My sme sa na cenu a dostupnosť tohto zariadenia opýtali priamo spoločnosti Samsung Slovensko a prinášame vám tieto informácie medzi prvými na Slovensku.

galaxynote3neoaam

Samsung Galaxy Note 3 Neo bude dostupný v slovenských e-shopoch už koncom februára za odporúčanú maloobchodnú cenu 529€. Ide o verziu s LTE konektivitou, ktorá sa na Slovensku bude predávať v 16 GB verzii. Lacnejší 3G variant nebude zatiaľ v našej krajine dostupný a kvôli rozvíjajúcej sa 4G sieti na našom území považujeme tento krok za logický. O tom, ktoré e-shopy budú toto zariadenie predávať  a konkrétne za akú cenu, vás budeme informovať až po oficiálnom začiatku predaja na Slovensku.

Náš tip
Samsung Galaxy Note 3 Neo má 5,5″ HD displej aj štvorjadrový procesor
3.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+