MojAndroid

Samsung oficiálne predstavil novinku Galaxy Note 3 Neo, ktorá ma byť lacnejšou verziou tabletofónu Note 3. O tomto zariadení sa písalo už nejakú dobu a tak jeho parametre nie sú pre nás žiadným prekvapením. Dočkali sme sa teda 5,5 palcového HD displeja, ale aj podpory stylusu S Pen.

galaxynote3neoaam

Note 3 Neo prichádza v dvoch verziách, ktoré sa líšia typom procesora a konektivitou. Note 3 Neo s 3G konektivitou poháňa štvorjadrový čip s taktom 1,6 GHz. Samsung však má ponúknuť  aj model s LTE, ten by však už mal obsahovať šesťjadrový procesor disponujúci dvojma jadrami Cortex A15 s taktom 1,7 GHz a štvoricou jadier Cortex A7 pracujúcich na frekvencii 1,3 GHz. Note 3 Neo je samozrejme vybavený aj 2 GB RAM, 16 GB vnútornej pamäte rozšíriteľnej pomocou micro SD, 8 Mpix fotoaparátom a batériou s kapacitou 3100 mAh. Hrúbka tela dosahuje 8,3 mm, bude dostupné v bielej, čiernej a zelenej farbe.

Po softvérovej stránke má Note 3 Neo ponúknuť Android 4.3 Jelly Bean s nadstavbou TouchWiz. Nechýbajú mu ani funkcie známe z vyššieho modelu Note 3, ako napríklad Air Command centrum pre S Pen, S Note, Easy Clip, My Magazine a podpora Multi-Window. Samozrejmosťou má byť aj kompatibilita s hodinkami Galaxy Gear. Samsung Galaxy Note 3 Neo sa má na vybraných trhoch začať predávať vo februári, zatiaľ však nie je isté, či sa dostane aj na Slovensko. Na odhalenie oficiálnej cenovky ešte čakáme.

Zdroj: pocketnow

31.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+