MojAndroid

Ako tip na článok nám prišla správa od 12 ročného vývojára Android aplikácií Adriána Bortníka. Jeho titul Gramatika SK je voľne dostupný v Obchode Play a spĺňa jednoduchý účel precvičovania písania mäkkého a tvrdého i/y v rôznych slovenských slovách a výrazoch. Podľa jeho vlastných slov ide o výborný spôsob, ako sa pripraviť na diktát, či rôzne testy, ktoré žiaci absolvujú pri pohovore na strednú školu.

gramatika-sk-1

gramatika-sk-2 gramatika-sk-3

Aplikácia Gramatika SK ponúka veľmi jednoduché prostredie, ktoré vám zobrazuje rôzne slovenské výrazy a spojenia, do ktorých je nutné doplniť i/í/ y/ý písmená pomocou tlačidiel na displeji. Aplikácia zaznamenáva vaše úspešné a neúspešné pokusy a vaše počínanie zobrazuje aj v percentuálnom ukazovateli. Môžete si tak jednoducho a rýchlo precvičiť vaše ovládanie slovenskej gramatiky a pripraviť sa tak na nadchádzajúcu písomku či diktát. Bezplatná verzia aplikácie ponúka zhruba 1500 výrazov a Adrián sa čoskoro chystá vydať aj platenú PRO verziu, ktorá bude obsahovať až 5000 takýchto výrazov a fráz. My ho za túto prácu veľmi chválime a držíme mu pri ďalšom vývoji aplikácií palce. Ak vás titul zaujal, stiahnite si ho pomocou odkazu nižšie.

Verzia: 1.2.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.2
Aktuálna cena: Zdarma

3.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+