MojAndroid

Svoje portfólio v mobilnom segmente trhu rozšírila spoločnosť LG o vynovenú vreckovú bezdrôtovú tlačiareň s názvom LG Pocket Photo 2.0. Oproti staršiemu modelu, ktorý sa na trhu objavil v apríli 2013, ponúka menšie rozmery a nový dizajn. Rovnakými črtami sa stáva rozmer vytlačenej fotografie 5 x 7,6 cm a technológia tlače ZINK (Zero INK Technology).

LG_POCKET_PHOTO-

Tlačiareň tak nepotrebuje toner ani atrament, no využívajú sa špeciálne tepelne reaktívne kryštály impregnované priamo do papiera, ktoré sú normálne bezfarebné. Takýto papier má 4 vrstvy – základná (napr. biely papier) a tri farebné vrstvy (azúrová, purpurová a žltá). Tlač sa uskutočňuje nahriatím a roztopením kryštálikov, ktoré svoju farbu zmenia z bielej na jednu z troch spomínaných farieb modelu CMY. Tlačiareň je schopná produkovať fotografie v kvalite 313 dpi.

Mobilné zariadenia sú schopné s tlačiarňou komunikovať prostredníctvom NFC a Bluetooth, pričom dostupná je aj mobilná aplikácia, ktorá ponúkne možnosť upravovať fotografie ešte pred samotnou tlačou. Ponúka aj funkciu, ktorá umožňuje pridať do fotografie QR kód, čo sa môže v niektorých prípadoch hodiť. Vrecková tlačiareň LG Pocket Photo 2.0 je kompatibilná so všetkými zariadeniami so systémom Android alebo iOS od Apple a prichádza v troch farbách – ružová, biely šperk, a limetkovo žltá. Momentálne je dostupná len pre čínsky trh, no v budúcom roku sa má dostať aj do medzinárodného predaja.

Náš tip
LG Pocket Photo – Bezdrôtová tlačiareň do vrecka

Zdroj: androidcommunity

30.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+