MojAndroid

Spoločnosť LG má svojom portfóliu zariadení aj zaujímavé príslušenstvo v podobe inteligentnej mobilnej tlačiarne Pocket Photo. Táto má skutočne miniatúrne rozmery 72 x 120 x 24 mm a hmotnosť iba 215 g. Vytlačené fotografie majú rozmer 5,1 x 7,6 cm a sú vytvárané technológiou Zink.

LG_Pocket_Photo_1

Prepojenie smartfónu s tlačiarňou zabezpečuje Bluetooth, pre rýchle a jednoduché spárovanie sa využíva NFC. Pomocou bezplatnej aplikácie Pocket Photo je možné vykonávať aj základné úpravy fotografií. Tlačiareň pre tlač využíva technológiu bezatramentovej tlače značky ZINK. Tá pracuje na princípe využitia tepla na spustenie chemickej reakcie, ktorá spôsobuje zafarbenie špeciálneho papiera ZINK. Výhodou takejto technológie je dlhšia životnosť snímkov a odolnosť voči rozmazaniu.

LG Pocket Photo sa zatiaľ na Slovensku neplánuje predávať, no v druhej polovici roka by sa táto tlačiareň možno mohla objaviť aj u nás. Cena sa podľa LG na Slovensku má pohybovať na úrovni 120€.

 LG Pocket photo_2 LG Pocket photo

LG Pocket photo_3 LG Pocket photo_4

30.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+