MojAndroid

Priaznivcov skákačiek a platformoviek určite zaujme nový titul s názvom One Up. Podobne ako v mnohých iných hrách, aj tu budete musieť preskakovať medzi plošinami, zbierať mince a dostať sa do cieľa vo zvolenom čase tak, aby vás nezaplavila voda z pokazeného potrubia.

One_Up_2 One_Up_1

Ovládať budete postavičku opravára, ktorý sa snaží utiecť pred smrtonostnou vodou. Počas úniku do čo najvyššieho podlažia a k východu, sa budete snažiť pozbierať čo najviac mincí a samozrejme nespadnúť naspäť. Hra je sťažená tým, že sa môžete pohybovať stále len dopredu a zmena smeru nie je v tomto prípade možná. Ak neskočíte v tom pravom okamihu je možné, že ďalší výstup už nestihnete a voda vás zaplaví. Princíp hry je jednoduchý, no postupne sa levely stávajú ťažšie a náročnejšie na zvládnutie. V hre budete využívať tiež rôzne prvky a plochy od ktorých sa môžete odraziť. Pozor si dávajte na elektrické vedenie, roboty a iné nástrahy.

Hra One Up ponúka 25 levelov, ktoré užijete úplne zadarmo no s podporou reklám, ktorá sa zobrazuje v spodnej časti obrazovky. Našťastie na ovládanie hry to nevplýva rušivo, takže sa môžete smelo pustiť do sťahovania.

18.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+