MojAndroid

Hra Dark Roads patrí medzi jednoduché no pritom pomerne návykové hry. Jednoduchá a neštandardná grafika v spojení s príjemné a tematicky ladenou hudbou v pozadí vás rýchlo vtiahne do deja. Princíp hry je veľmi jednoduchý. Dostať sa čo najďalej na motorke dovtedy dokým nezapadne mesiac.

darkroads2 darkroads

Ovládanie je realizované šípkami pre pohyb vpred a vzad. Jazdiť budete cez nerovný terén, ktorý budú lemovať rôzne kopce, budovy alebo mosty. Zmenou rýchlosti a naklonením sa im môžete vyhnúť alebo ich využiť pre rýchlejší prechod. Na to, aby ste sa dostali čo najďalej budete ale potrebovať mesiac, ktorý vám osvetľuje cestu. Ten sa v priebehu hry pomaly zapadá a na prejdenie čo najväčšej vzdialenosti tak máte len limitovaný čas. Ten si však môžete predĺžiť tým, že budete robiť otočky vo vzduchu. Za každú získate ďalší čas navyše a vy sa tak budete môcť dostať ďalej. Dávajte si však pozor! Pád na hlavu nie je prípustný.

Hra nás skutočne uchvátila svojím spracovaním a jednoduchým námetom. Dark Roads si určite obľúbite a poteší vždy, keď chcete zabiť nudu čakaním nech už ste kdekoľvek. Na Google Play je dostupný zadarmo, vývojára však môžete podporiť zakúpením dotovanej verzie bez reklám v cene 0,79€.

Verzia: 1.11
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.11
Aktuálna cena: Zdarma

22.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+