MojAndroid

Dimitar Valev, hlava LG v Bulharsku, v interview s dnevnik.bg prezradil plány spoločnosti na nasledujúce obdobie jedného až dvoch rokov. LG podľa nich pripravuje niekoľko rôznych zariadení, medzi ktorými nechýba ani Android tablet. Ten by sa na trhu mohol objaviť ešte do konca tohto roka.

LG-G2-2013

Na obrázku nedávno predstavený LG G2

Ďalším zariadením by mali byť hodinky s flexibilným displejom. Hoci už teraz sa objavujú správy o tom, že výrobcovia chystajú zariadenia s týmto typom displejov, tieto sa pravdepodobne neobjavia skôr ako koncom roka. Malú nádej na skoršie odhalenie takéhoto produktu prináša Samsung, ktorý by podľa dohadov mohol predstaviť svoje inteligentné hodinky Galaxy Gear už 4. septembra spolu s Galaxy Note III. Tie vyrobené spoločnosťou LG by podľa Valeva mohli byť dostupné až začiatkom budúceho roka. Zaujímavosťou je, že LG údajne na inteligentných hodinkách začal pracovať už pred troma rokmi. Nakoniec však usúdili, že pre ich vydanie zatiaľ nie je ten správny čas.

Už na budúci rok by mal LG prísť s vlastným smartfónom, ktorého uhlopriečka prekoná 6 palcov. Na scéne by sa mohol objaviť aj smartfón s operačným systémom Windows Phone a dokonca aj Firefox OS. Či sa tak ale stane záleží od úspechu týchto platforiem na trhu a od toho, s čím príde Microsoft v ďalšej verzii svojho OS.

Zdroj: androidauthority

21.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+