MojAndroid

Bike Xtreme

Extrémne motorky prinášajú na obrazovky smartfónov skutočný zážitok z hrania. Vďaka pokročilému fyzikálnemu enginu preverí táto hra vaše reflexy v 30 unikátnych leveloch, ktoré sa môžu pochváliť peknou grafikou. Bike Extreme vás nesklame ani svojou hrateľnosťou.

bike2 bike

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma

Bus Simulator 3D

Vyskúšajte nový simulátor, v ktorom si budete môcť v uliciach mesta vyskúšať aké to je riadiť autobus. Na výber budete mať z niekoľkých druhov autobusov a tešiť sa môžete aj na pekne spracovanú grafiku, či realistické poškodenia vozidla pri nárazoch.

bus bus2

Verzia: 1.9.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.1
Aktuálna cena: Zdarma

Castle Clash

Postavte si mesto a bojujte proti svojim nepriateľom v strategickej hre Castle Clash. Budujte svoju pevnosť, vytvorte armádu a tešte sa s pekne spracovanej grafiky.

clash clash2

Verzia: 1.4.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.1
Aktuálna cena: Zdarma

Pure Drift

Ako už aj názov napovedá, hlavnou úlohou tejto hry bude v aréne prejsť trasu s čo najdlhším driftovaním. K dispozícii sú 3 rôzne arény a 5 automobilov.

drift3 drift

Verzia: 3.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0
Aktuálna cena: Zdarma

ZOMBIES ATE MY FRIENDS

Zaujímavo spracovaná hra s tématikou zombie, v ktorej budete skúmať mesto, zabíjať zombíkov pomocou širokého arzenálu zbraní a hľadať ďalšie vybavenie, ktoré vám pomôže prežiť v mestečku plnom nemŕtvych. Viac vám o hre napovie aj video.

zombiea2 zombiea

Verzia: 2.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.1.1
Aktuálna cena: Zdarma

Blastron

Akčný Blastron od herného štúdia Kabam sa nesie v štýle klasických Wormsov, no pridáva nové nápady a zaujímavú grafiku. Hra ponúka dva herné módy a to kampaň, v ktorej ovládate malého robota v reálnom čase, zatiaľ čo v móde multiplayer sa ocitnete v hre pre viac hráčov, veľmi podobnej strategickým Worms. (Blastron: Hra v štýle Worms dostupná pre Android)

blastron2 blastron

Angry Run

Nekonečných behačiek nikdy nie je dosť a najnovšie sa k nim pridáva aj Angry Run, ktorý čerpá námet z populárneho titulu Temple Run. Aj tu sa teda budete musieť vyhýbať rôznym prekážkam pomocou pohybov. Na výber budete mať aj z niekoľkých hrdinov.

angry run2 angry run

Defense Technica

Tower defense hra so strhujúcou 3D grafikou, ktorá vás ihneď vtiahne do diania. Podobne ako aj v iných hrách tohto žánru, bude vašou úlohou brániť svoje pozície a zabrániť nepriateľovi preniknúť ďalej. Hra je zaujímavá možnosťou riadenia smeru pohybu nepriateľkých jednotiek a vylepšovať budete môcť aj palebnú silu veží.

defense2 defense

Respawnables

The Respawnables je animovaná strieľačka, ktorá je pre všetkých dostupná úplne bezplatne. Výbornou vlastnosťou je možnosť hrania online s viacerými hráčmi. Okrem toho je v hre dostupný aj približne 100 misií pre jedného hráča, ktoré využijete v prípade, že nemáte prístup k internetu. (The Respawnables: Poriadna multiplayer strieľačka pre všetkých)

res2 res

Duty Driver Taxi LITE

V hre budete môcť šoférovať taxi v 9 rôznych misiách, v ktorých na vás čakajú reálne fyzikálne zákony deštrukcie. Vašou úlohou bude napríklad zaparkovať, odviesť pasažiera po meste, preskakovať prekážky alebo zadriftovať si s ručnou brzdou.

duty dury

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

2.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+