MojAndroid

Ak aj vy často hráte hry na vašom Android zariadení a radi by ste si zahrali s priateľmi vo vašom okolí, určite vás poteší príchod novej Android hry The Respawnables. Tá len teraz vyšla z limitovanej beta verzie a objavila sa na Google Play Store. Okrem pekného spracovania zaujme určite aj cenou – stiahnuť si ju môžte totižto zadarmo.

Respawnables0

The Respawnables je animovaná strieľačka, ktorá je pre všetkých dostupná úplne bezplatne. Výbornou vlastnosťou je možnosť hrania bez vytvorenia akéhokoľvek konta, takže môžete ihneď po spustení vstúpiť do online multiplayer hry. Okrem toho je v hre dostupný aj približne 100 misií pre jedného hráča, ktoré využijete v prípade, že nemáte prístup k internetu. Medzi multiplayer hráčmi môžete hrať v tíme alebo sám za seba, musíte však disponovať pripojením cez Wi-Fi alebo mobilné dáta.

Hra The Respawnables je dielom spoločnosti Zynga, takže sa môžete tešiť na integráciu sociálnej siete Facebook a rôzne bonusy, ktoré získate za prihlásenie sa do svojho profilu a podobne. Aj napriek tomu však v hre môžete fungovať bez akéhokoľvek prihlasovania, či zdieľania. The Respawnables si stiahnete pomocou nášho widgetu nižšie, v komentároch nám píšte, ako sa vám hra páči a či by ste ju odporučili ostatným hráčom na Android zariadeniach.

Zdroj: AndroidPolice

1.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+