MojAndroid

Francúzske vývojárske štúdio Ubisoft patrí medzi špičku a v prípade, že sa nejaká hra pod ich značkou objaví na trhu, okamžite získa veľkú pozornosť hráčov. Podobne je tomu aj v prípade novinky Prince of Persia: The Shadow and The Flame, ktorá sa dnes objavila v obchode Google Play, no mohli sme ju vidieť už včera počas tlačovej udalosti, kde bol predstavený nový Nexus 7. Novinka zaujme najmä tým, že sa nejedná o klasický port tejto hry, no ovládanie, grafika alebo hrateľnosť boli modernizované pre využitie na dotykových obrazovkách.

Prince of Persia The Shadow and The Flame

Príbeh pokračovania sa odohráva po udalostiach klasickej verzie hry. Hlavný hrdina sa snaží nájsť všetko o svojej minulosti, čo vás prevedie cez 14 odlišných úrovní s cieľom oboznámiť hráča s dejom. Výborná grafika je doplnená o nový súbojový systém, kde sa stretnete aj s viac než jedným nepriateľom. Hráči majú pritom na výber medzi ovládaním gestami alebo tradičným ovládaním pomocou virtuálneho joysticku. V priebehu hry získate rôzne bojové pohyby alebo akrobatické ťahy, ktoré vám pomôžu s ďalším postupom a samozrejmosťou sú aj úspechy a rebríčky, ktoré môžete zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach. Hra je v obchode Google Play dostupná za cenu 2,69 € a môžete si ju stiahnuť kliknutím na tento odkaz.

25.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+