MojAndroid

O popularite niektorých služieb na internete by sa dalo polemizovať hodiny. Najobľúbenejšími službami sú jednoznačne Facebook, Gmail, či napríklad Instagram, ktorý v počte používateľov nezastaviteľne napreduje. Ak to takto pôjde ďalej, Instagram sa čoskoro stane najobľúbenejšou službou na internete, tvrdí jeho CEO. A predbehnúť môže dokonca aj Facebook, ktorý kúpil Instagram len pred jedným rokom.

facebook-instagram_620x350

Momentálne má Instagram 120 miliónov používateľov, za čo vo veľkej miere môže poďakovať práve Facebooku. Odkedy je pod jeho krídlami, sa počet jeho používateľov totižto strojnásobil. Za Facebookom s 1,1 miliardou používateľov však populárny editor fotografií ešte značne zaostáva. Ak však pôjde všetko tak, ako doteraz, môže sa stať jednotkou. Podľa vedenia Instagramu je však jedno, kto je na čele rebríčka, nakoľko sa jedná o tú istú spoločnosť. Najlepšie na otázku, či sa Instagram môže stať jednotkou na trhu, odpovedal jeho spoluzakladateľ Mike Krieger: “Neviem to presne, je to dobrá otázka. Myslím si, že Instagram aj Facebook sú služby bez limít, čo sa veľkosti týka, a možno jedného dňa budú mať obe služby rovnako veľa používateľov”. 

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Uvidíme teda, ktorá zo služieb si na trhu získa nakoniec najviac fanúšikov a či sa stane jednotkou trhu práve populárna aplikácia na úpravu fotografií. Osobne sme toho názoru, že Facebook bude v budúcnosti ešte viac napredovať a počet jeho používateľov sa bude zvyšovať permanentne, takže to Instagram bude mať ťažké. Čo si však myslíte vy?

Kto sa podľa vás stane jednotkou trhu?

Zobraziť výsledky

Loading ... Loading ...

Zdroj: PhoneArena

17.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+