MojAndroid

Spoločnosť HTC má pre druhý polrok 2013 pripravených niekoľko noviniek, medzi inými aj mini verziu vlajkovej lode HTC One. Tá sa najnovšie objavila na ďalších fotografiách a potvrdené boli aj jej technické špecifikácie.

htc one mini 2 htc One mini

Prekvapením je informácia o kapacite pamäte RAM, ktorá má namiesto pôvodne udávaných 2GB hodnotu len 1GB. To by však na plynulý chod systému malo bohato postačovať. Ten zabezpečí aj dvojjadrový procesor Snapdragon 400, ktorý pracuje na frekvencii 1,4GHz a obsahuje grafickú jednotku Adreno 305. Displej má veľkosť 4,3 palca a viac než postačujúce rozlíšenie 720 x 1280 pixelov. Hlavný fotoaparát je rovnaký ako v prípade vlajkovej lode HTC One, a teda obsahuje 4 Mpix ultrapixelový snímač s optickou stabilizáciou. Predná kamera má rozlíšenie 1,6 Mpix.

HTC One mini 3

Doteraz známe informácie potvrdzovali august ako mesiac predstavenia HTC One Mini. Uvidíme, či tomu bude skutočne tak. Ak chce ale HTC zvrátiť horšie finančné výsledky z 2Q 2013, malo by sa poponáhľať a nové produkty uviesť na trh čo najskôr.

Zdroj: gsmarena

15.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+