MojAndroid

Prednedávnom sme vás v rámci nášho seriálu Obedná prestávka informovali o unikátnej hre Hero of Many od českých vývojárov, ktorá vyniká spomedzi súčasných mobilných hier a poskytuje skutočne netradičný herný zážitok.

Náš tip
Hero of Many: Dobrodružná cesta tajuplným svetom

Okrem iných aspektov sme vtedy vyzdvihli aj skvelú zvukovú stránku hry, predovšetkým vo forme vynikajúcej hudby, ktorá dokonale podfarbovala dej a dodávala hre špecifickú atmosféru. Mnohým hráčom sa hudba zapáčila natoľko, že sa obracali na autorov s otázkou, či bude niekedy nejakou formou dostupný aj samostatný soundtrack so skladbami z tejto hry.

Hero of Many - Original Soundtrack

Pre nich a pre všetkých milovníkov hudby, ktorí vedia oceniť kvalitné inštrumentálne skladby, tu máme dobrú správu. Hudba z hry, ktorú skomponoval Matúš Široký, je už dostupná na tejto stránke, kde si ju všetci môžu vypočuť zdarma. Existuje aj možnosť stiahnuť si celý soundtrack, pričom zákazník si sám určí sumu, ktorú zaň zaplatí.

Album k hre Hero of Many obsahuje 59 skladieb v celkovom rozsahu 80 minút a nájdete medzi nimi aj niekoľko bonusových skladieb, ktoré sa do hry samotnej už nezmestili.

Verzia: 1.043
Aktuálna cena: 3,59 €
Verzia: 1.043
Aktuálna cena: 3,59 €

15.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+