MojAndroid

Ďalšie filmové pokračovanie kultového komiksu Superman sa do slovenských kín dostane v druhej polovici mesiaca s názvom Man of Steel (Muž z ocele). Tak ako to dnes býva zvykom, spolu s uvedením filmu sa v obchode Google Play objaví aj mobilná hra, ktorej príbeh vyplýva z nového filmu. Titul Man Of Steel spracoval priamo WB Games a do nasich Android smartfónov a tabletov by sa mal dostať 14. júna, v deň prvej premiéry filmu. Pozrieť si však môžeme krátky trailer, ktorý ponúka letmý pohľad na pripravovanú novinku.

Man of steel Android

Superman už ako malý chlapec zistí, že jeho neobyčajné schopnosti nie sú pozemského pôvodu. O niekoľko rokov neskôr sa vydá hľadať pravdu odkiaľ prišiel a aké je jeho skutočné poslanie. V hre budete bojovať s Generálom Zodom a jeho útočiacim kryptonským vojskom, budete zbierať alternatívne super obleky a hrať v Story alebo Survival módoch. Grafické spracovanie hry nevyzerá, že by držalo krok s dobou a v porovnaní pripravovaným Modern Combat 5 je veľmi pozadu. Video však môže klamať a nechajme sa prekvapiť. Hra bude v obchode Google Play dostupná za 5 dolárov.

Aktualizácia (pôvodný článok bol publikovaný 7. júna2013)

Tak, ako sme vás informovali, novinka Man of Steel, ktorá čerpá z nového príbehu Supermana sa dostala do obchodu Google Play a dostupná je za cenu 3,74 €. Titul síce prekvapil vyššou cenou, no ponúka dobré grafické spracovanie a v malej miere aj prvky RPG v podaní technologicky pokročilých oblekov, ktorých je v hre celkom 6. Tieto, ako aj svoje schopnosti si budete môcť vylepšovať s postupom v hre. Ak sa rozhodnete hru zakúpiť, stačí kliknúť na nižšie uvedený widget, ktorý vás zavedie do obchodu Google Play.

Zdroj: androidtapp

14.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+