MojAndroid

Pre všetkých fanúšikov kultového sci-fi seriálu Hviezdná brána máme vynikajúcu správu. V obchode Google Play sa objavil ďalší titul pre mobilné zariadenia s názvom Stargate SG-1: Unleashed Ep 1, ktorý čerpá z príbehu známej vojenskej jednotky SG-1. Tentokrát sa jedná o rozsiahle dobrodružstvo hrané z pohľadu tretej osoby. Všetky hlavné postavy majú pôvodný dabing, tak ako ho poznáte zo seriálu – Richard Dean Anderson ako Jack O’Neill, Amanda Tapping ako Samantha Carter, Michael Shanks ako Dr. Daniel Jackson a Christopher Judge ako Teal’c.

Stargate SG-1  Unleashed Ep 1

V hre ovládate trojicu postáv O’Neilla, Carterovú a Daniela a vašou úlohou je samozrejme prebojovať sa cez hordy Jaffa bojovníkov. Stargate by sa nezaobišiel ani bez riešenia rôznych starovekých a náročných hádanok a počas hry sa ocitnete aj Goa’uldskom  tábore. Aj keď grafické spracovanie hry nie je práve najlepšie (kameň úrazu takmer všetkých licencovaných hier), mnoho fanúšikov ocení pôvodný dabing. Hra ponúka 8 interaktívnych kapitol, výborné sprievodné videá a nový soundtrack.

Stargate SG-1 Unleashed Ep 1 android hry Stargate SG-1 Unleashed Ep 1 android hry Stargate SG-1  Unleashed Ep 1 3

Hra bola pôvodne vydaná pre platformu iOS a svoju cestu si do Androidov našla po 3 mesiacoch vývoja. V obchode Google Play sú dostupné dve verzie. Platenú a teda plnú verziu hry si budete môcť kúpiť za 2.69 € a Lite verzia je síce dostupná zdarma, no je obmedzená na úvodný level. Stargate SG-1: Unleashed Ep 1 si môžete stiahnuť kliknutím na jeden z nižšie uvedených widgetov.

13.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+