MojAndroid

Pripravovaný Samsung Galaxy Note 3 sa dnes možno po prvýkrát objavil na fotografiách. Prototyp tohto zariadenia sa od súčasných modelov výrobcu odlišuje najmä svojimi ostrejšími hranami. Potvrdzujú sa tak nedávno uniknuté správy o tom, že Samsung pripravuje Note 3 s úplne novým dizajnom. Stále však zostávame trochu na pochybách, pretože niektoré informácie naznačovali, že Samsung sa vzhľad svojich zariadení chystá zmeniť až pri budúcoročných modeloch. Nový Note 3 by však zo súčasného radu mohol prebrať len niektoré prvky, akým je napríklad hardvérové tlačidlo Home.

Schermafbeelding-2013-06-09-om-12.17.53

Galaxy Note 3 by mal byť vybavený 5,99 palcovým Super AMOLED displejom s rozlíšením Full HD. Disponovať by mal aj 13 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu a tiež zatiaľ nepredstaveným Androidom 4.3 Jelly Bean s nadstavbou TouchWiz. Poháňaný bude pravdepodobne najnovšou generáciou procesora spoločnosti Qualcomm, štvorjadrovým Snapdragonom 800 taktovaným na 2,3 GHz. Objaviť by sa ale mohla aj verzia s osemjadrovým čipom Exynos 5 Octa. Samozrejmosťou by mali byť 2GB operačnej pamäte RAM a podpora pre stylus S Pen, ktorý sa na fotografiách zatiaľ neobjavil.

Očakáva sa, že Samsung predstaví Galaxy Note 3 na výstave IFA v Berlíne, ktorá sa začína 6. septembra.

Zdroj: Sammobile

10.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+