MojAndroid

O tom, že HTC pripravuje vlastný tabletofón sme už informovali. Dnes sa objavili ďalšie správy o novom HTC One Max. Malo by ísť o smartfón, ktorý bude konkurovať iným spoločnostiam svojim veľkým 5,9 palcovým displejom, ale aj ostatnou hardvérovou výbavou. Väčšia verzia vlajkovej lode HTC One má byť totižto vybavená štvorjadrovým procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM, ako aj 3300 mAh batériou a ultrapixlovým fotoaparátom. Displej s uhlopriečkou 5,9 palca má rozlíšenie Full HD.

HTC_One_Max

Samotná konštrukcia takéhoto smartfónu nemá byť oveľa väčšia ako HTC One. Podľa uniknutého dokumentu bude telo HTC One Max na výšku meriať 140,4 mm a jeho hrúbka dosiahne 9,4 mm. Oproti HTC One s oveľa menším 4,7 palcovým displejom a rozmermi 137.4 x 68.2 x 9.3 mm, to predstavuje minimálny rozdiel. Ak sa tieto informácie potvrdia, bude to znamenať, že HTC One Max bude disponovať veľmi úzkym rámikom okolo displeja a takmer celú prednú stranu pokryje displej.

Zdroj: techradar

10.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+