MojAndroid

Ak hľadáte stále nové spôsoby ako si vylepšiť svoj Android smartfón, tak potom ako najvhodnejšia voľba sa zdá byť použitie launchera. Aplikácií, ktoré pretvoria vzhľad používateľského prostredia je na Google Play veľmi veľa, jeden nás však po predstavení zaujal hned svojim vzhľadom, ale aj cenou. Bol ním SPB Shell 3D, ktorý sa predáva za viac ako 10€! Alternatívou k tomuto drahému launcheru sa však v predchádzajúcich dňoch stal nový Yandex.Shell, ktorý svojim vzhľadom a funkciami pripomína práve SPB Shell 3D. Na rozdiel od neho je však na Google Play dostupný zadarmo.

unnamed

Launcher bol na Google Play k dispozícii už nejaký čas, no len pre obyvateľov Ruska a bez lokalizácie do angličtiny. To sa s najnovšou aktualizáciou zmenilo a Yandex.Shell je teraz dostupný pre všetkých aj s prekladom v anglickom jazyku. Výhodou launchera je tiež vlastný dialer a celý rad zaujímavých a pekne spracovaných widgetov, či panelov.  Nespornou výhodou je však práve cena, vďaka ktorej si Yandex.Shell môže vyskúšať skutočne každý.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

6.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+