MojAndroid

UPOZORNENIE: Recenziu tejto hry robíme predovšetkým z recesie a preto, že nekonečné daždivé a pochmúrne počasie nás už ubíja. Túžime po slnku, teple, letnej pohode a hlavne opekačkách. Len preto sme siahli po tejto hre, ktorá nie je dobrá, dokonca ani priemerná. Je fakt slabá, veľmi slabá, verte nám. Ak sa ju rozhodnete vyskúšať, nehovorte potom, že ste neboli varovaní:-) Nedá sa jej však uprieť jedna drobnosť – vyčarí príjemné spomienky na vaše posledné opekačky a vzbudí túžobné očakávania na tie, ktoré nás toto leto (snáď) čakajú.

Grill Simulator je, ako aj názov napovedá, „hra“ o grilovaní. Prívlastok „simulátor“ je hodne prehnaný, každopádne, v hre máte k dispozícii tri druhy druhy potravy, ktorá sa dá opekať – klobásky, bravčové mäso a akási morská príšerka. Fungujú tu dokonca aj základy ekonomiky – mäso si kúpite v obchode a správne prepečené ho za vyššiu sumu predáte. Ak bude nedopečené, alebo prepečené, dostanete menej peňazí a imaginárny kupujúci to náležite okomentuje.

Grill Simulator 1 Grill Simulator 2 Grill Simulator 3

Grilovanie v hre spočíva len v položení jedla na gril a pripravení pahreby, otáčanie opekaných klobások, či pridávanie nejakých ingrediencií považovali autori na nadbytočnú záťaž pre hráča:-) Jedinou ďalšou povinnosťou je občasné dokúpenie dreveného uhlia, ktoré sa rýchlo míňa.

Grafickú a zvukovú stránku naozaj ťažko vôbec hodnotiť. Prvá pozostáva prakticky len z obrázkov grilu a troch druhov jedla, zvuková sa skladá z otravnej skladby, ktorá má len pár tónov a robotického hlasu zákazníka, ktorému je ťažko porozumieť.

Grill Simulator sme v Obednej prestávke predstavili naozaj len z recesie a v súvislosti s aktuálnym dlhotrvajúcim nepriaznivým počasím. Zároveň je to ukážka toho, že pre mobily sa naozaj dá spracovať prakticky akákoľvek téma, hoci výsledok je v tomto prípade naozaj úbohý. Ak sa však na to pozrieme z iného uhla pohľadu, možno je tu nevyužitý potenciál pre šikovných programátorov a vývojárov, ktorí by z takéhoto námetu dokázali vyťažiť viac a pripraviť hru, ktorá by bola zábavnejšia a graficky krajšia.

Verzia: 1.91
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.91
Aktuálna cena: Zdarma

6.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+