MojAndroid

Zdá sa, že spoločnosť Sony dodrží termín dodania aktualizácie pre smartfón Xperia S. Ešte v apríli sme totižto informovali o update na Android 4.1.2 Jelly Bean, ktorý mal byť dostupný v máji. Dnes sa objavila správa o tom, že mobilný operátor SFR začal novú verziu Androidu sprístupňovať majiteľom vo Francúzsku. Informoval o tom prostredníctvom sociálnej siete Twitter.

Sony_Xperia_S-550x309

Zatiaľ nie je známy presný zoznam zmien, mohli by sme sa však dočkať rýchlejších reakcií a nových funkcií, ktoré tento OS prináša. Patria medzi ne napríklad nová notifikačná lišta a projekt butter. S aktualizáciou by mala prísť aj nová verzia používateľskej nadstavby Time Scape, ktorá sa bude podobať tej, čo sa nachádza vo vlajkovej lodi Xperia Z a iných smartfónoch spoločnosti s Androidom 4.1.2 Jelly Bean.

Tak ako je už zvykom, update na svojej Xperii S nečakajte hneď. Tento bude totižto postupne uvoľňovaný a môže sa stať, že na Slovensko dorazí až o niekoľko týždňov. Je však dobre vedieť, že aktualizácia je už pripravená a teda v najbližšom období si nájde svoju cestu aj k majiteľom Xperií S u nás a v susednom Česku.

Aktualizované:

Predchádzajúce správy boli trochu zavádzajúce, pretože Sony uvoľnil len opravnú aktualizáciu so staršou verziou OS Android Ice Cream Sandwich. Zdá sa však, že dnes sa začala už skutočná aktualizácia, čo dokazujú aj screenshoty z aplikácie PC Companion. Update s číselným označením 6.2.B.0.200 prináša Android 4.1.2 Jelly Bean a je dostupný vo viacerých európskych krajinách, vrátane Nemecka, Francúzska a Rakúska.

Xperia-S-JB-315x560 Xperia-S-JB_2-640x427

Zdroj: xperiablog

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
30.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+