MojAndroid

Zdá sa, že nová generácia vlajkovej lode spoločnosti Samsung, ktorá bola predstavená minulý týždeň v New Yorku, zaznamenáva obrovský záujem zo strany spotrebiteľov. Carphone Warehouse, nezávislý predajca mobilných telefónov s viac než 1700 obchodmi v Európe informoval, že počet predregistrácií na smartfón Galaxy S4 je o 446% vyšší ako to bolo v prípade predchádzajúceho modelu Galaxy S III. Avšak treba upozorniť, že predregistrácie nie sú predobjednávky. Pretože sa zákazníci nezaväzujú ku kúpe, skutočné predajné čísla sa budú líšiť.

Samsung-Galaxy-S4

Graham Stapleton, prevádzkový riaditeľ Carphone Warehouse uviedol: “Galaxy SIII prekonal v minulom roku rekordy a bude vždy tvrdý oriešok na prekonanie, ale S4 sa už ukázala byť viac než schopná držať krok v rade a bude inšpirovať mnoho ľudí k tomu, aby prešli z iných operačných systémov na Android.”

Úspech predchádzajúceho modelu sa bude nepochybne určitou časťou podieľať na predaji aktuálneho zariadenia, avšak Samsung má narozdiel od minulého roku oveľa väčšiu konkurenciu zo strany ostatných výrobcov Android smartfónov. Veľká miera spotrebiteľov nie je spokojná s rovnakým dizajnom a plastovým telom Galaxy S4 a v tomto roku sa možno rozhodnú vymeniť svoje staré S-ko za HTC One alebo Xperiu Z. Všetko je samozrejme o prioritách používateľa, takže sme zvedaví, ako sa situácia ešte vyvinie.

Zdroj: pocket-lint

21.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+