MojAndroid

Určite to poznáte. Kráčate po preplnenej ulici a do niekoho narazíte alebo zakopnete popri tom, ako pozeráte na displej vášho Android smartfónu. Je jedno, či píšete správu, prezeráte sociálne siete alebo si hľadáte najbližší spoj domov, akonáhle sa na niečo vo svojom smartfóne či tablete sústredíte, vnímanie okolia ide bokom. Čo však, keby ste mohli písať správu a zároveň pozerať pred seba bez toho, aby ste spustili oči z vášho displeja?

sidewalk-buddy-main

Ako už mnohí z vás zrejme vyčítali z obrázku vyššie, nová aplikácia Sidewalk Buddy ponúka možnosť zobrazenia toho, čo máte pred sebou, priamo v popredí vášho displeja. Využíva pritom obraz z vašej kamery, ktorý si na displeji môžete umiestniť kdekoľvek a v akejkoľvek veľkosti. Aplikácia je sama o sebe veľmi jednoduchá a ponúka len nastavenia veľkosti rámčeka s obrazom a zoom, čo sú vlastne funkcie, ktoré vám umožnia nastaviť všetko dôležité. Okrem zachovaného pomeru strán si môžete snímaný obraz ľubovoľne natiahnúť do šírky alebo výšky, kvôli skresleniu okolia vám to však neodporúčame.

Ak ste aj vy čakali na aplikáciu, akou je Sidewalk Buddy, tak neváhajte a kliknite na náš widget nižšie. Pomocou neho si tento titul môžete stiahnuť bezplatne do svojho Android zariadenia a túto funkciu horlivo využívať. V komentároch nám môžte písať najvtipnejšie príhody zo života, ktoré sa vám stali popri tom, ako ste sa zahľadeli na displej vášho smartfónu alebo tabletu. :)

15.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+