MojAndroid

Spoločnosť Samsung investuje každoročne desiatky miliárd dolárov na reklamu. Väčšinou si vyberá tie najlepšie miesta, aby bola reklama čo najefektívnejšia a aj keď sa páni zo Samsungu naozaj snažia, LG ich tentokrát prekuklo. Po niekoľkých týždňoch, počas ktorých Samsung lákal ľudí na reklamu: “Be ready 4 the next Galaxy”, si totižto hneď na vedľajší banner umiestnila reklamu spoločnosť LG so sloganom: “LG Optimus G is here 4 you now!”. A svet sa na tom ohromne zabáva.

lg-optimus-g-times-square

Okrem toho, že LG vytvorilo podobnú reklamu, na banner ju umiestnili v žiarivejších farbách a vo väčšom formáte. Okrem toho však veľmi dobre zvolili aj načasovanie, nakoľko chce Samsung predstaviť svoj Galaxy S4 už za niekoľko hodín. Či ste fanúšikmi spoločnosti Samsung alebo LG, musíte uznať, že LG túto mikro-vojnu vyhralo. A rozosmialo pritom celý svet. Uvidíme však, či sa páni v LG neprestanú smiať po tom, ako uvidia najnovšiu vlajkovú loď svojej konkurencie.

Zdroj: AndroidCentral

14.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+