MojAndroid

Vydanie oficiálnej hry Temple Run pre Android predchádzalo množstvo napodobenín a fake verzií hry, ktoré často obsahovali škodlivý kód. Po tom, čo sa do obchodu Google Play dostal originál, sa táto vynikajúca behačka stala akousi legendov a dnes sa už teší z viac než 170 miliónov stiahnutí. V spolupráci so štúdiami Disney a Pixar, vydalo Imangi Studios v minulosti aj platené pokračovanie hry s názvom Temple Run Bravem, no tá sa však veľkého úspechu nedočkala. Len pred nedávnom sa objavili nové informácie, že developer vypustil, v poradí druhú verziu Temple Run 2, ktorá je zatiaľ dostupná len pre iOS zariadenia, no v budúcom týždni si nájde cestu aj do Google Play Store.

Temple Run 2 pre Android

Imangy studios uvádzajú, že Temple Run 2 ponúkne nádhernú novú grafiku, nové prostredie, nové prekážky a hlavne väčšiu opicu. Hra si zachovala pôvodné prostredie tradičného dažďového pralesa, no tentokrát začínate na vyššie položenom mieste, čo umožnilo vývojárom pridať novú prekážku v podobe skĺzania po lane. Novinkou je aj podzemná baňa, kde sa povozíte na vozíku. Vrátane základnej postavy, hra ponúka tentokrát aj ďalších troch hrdinov.

Temple Run 2 bude podľa získaných informácií zverejnená pre Android niekedy v budúcom týždni. O dostupnosti na Google Play vás budeme ešte informovať, takže sledujte stránku MojAndroid. Zatiaľ si môžete pozrieť video z hrania:

Aktualizácia 24.1.2013 (pôvodný článok bol publikovaný 17.1.2013): 

Temple Run 2 je už dostupný na Google Play.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

  

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qPMIQobB3ZM

Zdroj: androidauthority

24.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+