MojAndroid

Temple Run je mýtus medzi Android hrami. Jeho príchod bol vcelku zaujímavý, na Google Play Store sa objavili desiatky napodobenín a fake verzií tohto titulu, ktoré často obsahovali vírus či inú škodlivú súčasť. Po oficiálnom predstavení sa z tejto hry stal veľmi obľúbený titul, ktorý dosiahol za krátke obdobie po predstavení obrovské množstvo inštalácií a úspechu. Predsa len, ako sa hovorí: “V jednoduchosti je krása.”. A tým sa motivovalo aj Imangi Studio, ktoré vytvorilo jednoduchú, no výborne hrateľnú hru Temple Run, ktorá sa vďaka svojej sláve dočkala aj druhej verzie. No v tej už nemá prsty len Imangi Studio.

MôjAndroid.sk TIP: Gangstar Rio, Dungeon Hunter 3, Temple Run a ďalšie 4 hry, ktoré boli predstavené minulý týždeň a mohli by vás zaujať!

Temple Run Brave, ako sa volá pokračovanie tohto obľúbeného titulu, vzniklo v spolupráci Imangi Studia s velikánmi Disney a Pixar, ktorý tento rok spoločne vytvorili film Brave, kde je hlavnou hrdinkou Merida, ktorá sa rovnakej úlohy zmocnila aj v tejto hre. Temple Run Brave prevzal od svojho predchodcu herný princíp, kde utekáte pred obludami, ktoré vás prenasledujú, zbierate mince a uhýbate sa vľavo alebo vpravo, preskakujete alebo podliezate prekážky a snažíte sa zo všetkých síl robiť všetko, len aby vás tá obluda nechytila. Svoju úlohu pri vytváraní tejto hry však zohrali aj filmový velikáni Disney a Pixar, ktorý do tejto hry vsadili Meridu, červenovlasé dievčatko, ktoré uteká pred obrovským medveďom Mordu, a mierne upravili aj prostredie hry a jej súčasti. Čo pribudlo v hre je luk a strieľanie na terče, za čo získate extra body a zmenou prešlo aj už spomínané prostredie. Tu sa prejavili skúsenosti oboch filmových velikánov, pretože prostredie prešlo veľkou grafickou zmenou, inšpiráciu nachádzali grafici vraj v lesoch Škótska. Pribudli aj nové vizuálne a zvukové efekty.

  

Z neznámych dôvodov nám po nainštalovaní hry zobrazilo celé prostredie vo francúžštine, čo nás celkom mrzí, no pri samotnom hraní nám to až tak nevadí. Zrejme to vývojári opravia najbližšou aktualizáciou. Čo nás však potešilo je 2500 peňazí, ktoré sme po nainštalovaní dostali ako bonus pri príležitosti vydania tejto hry. Temple Run Brave hodnotíme veľmi dobre, už prvá verzia Temple Run sa nám veľmi páčila, preto sme uvítali aj graficky vynovenú a herne vylepšenú verziu, ktorá vznikla v spolupráci s tak známymi spoločnosťami ako Disney a Pixar. Jedinú nevýhodu vidíme zatiaľ vo francúzskom jazyku v celom prostredí, ale veríme, že sa to čoskoro zmení. Temple Run Brave si môžete zakúpiť priamo na Google Play Store aj pomocou nášho widgetu nižšie, cena za tento titul je zatiaľ stanovená na 0,78€, čo nie je až tak veľa. Fanúšikovia originálneho Temple Run určite túto smiešnu čiastku zaplatia bez mihnutia oka :-)

 

Temple Run: Brave
Disney
Verzia 1.0 (12. 6. 2012)
Veľkosť 32 MB
2.1+

0,78 €
18.6.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+