MojAndroid

Ďalšie novinky z CES 2013

Okrem týchto zariadení na CES 2013 predstavili spoločnosti aj svoje ďalšie idey a zaujímavé novinky. Polaroid po predstavení tabletov prišiel aj s prvým fotoaparátom s Androidom. Volá sa iM1836 a na prvý pohľad vyzerá veľmi dobre. Prinesie snímač s 18,1 Mpix rozlíšením, vlastné vymeniteľné objektívy a natáčanie videa vo FullHD, predávať sa bude za cenu okolo 300€. Dobre vyzeral aj inteligentný náramok od LG – Smart Activity Tracker, ktorý zaimponuje hlavne športovo založeným ľuďom. Ak sa vám nepozdáva náramok, môžete skúsiť inteligentné okuliare. Tie priniesla spoločnosť Vuzix a oproti už známym Google Glass, okuliare M100 prenášajú obraz priamo z displeja vášho Android smartfónu alebo tabletu. Displej tak budete mať neustále pred očami :-)

Fešák s Androidom od spoločnosti Polaroid.  

Inou kapitolou je oblečenie. Áno, hoci CES bola výstava spotrebnej elektroniky, na svoje si prišli aj fanúšikovia najnovších módnych trendov. Tie na najbližšie roky stanovila spoločnosť ScotteVest so svojou inteligentnou bundou TEC Jacket 2.0. Hoci ide len o koncept do budúcnosti, prináša zaujímavý pohľad na to, ako by mohlo vyzerať naše oblečenie o pár rokov. Hovorilo sa o vlastnom chladiacom a ohrievacom systéme, e-ink displeji, reproduktoroch a solárnych článkoch. Viac si prečítajte v podrobnejšom článku, kde nájdete aj video.

Bunda s baterkami? Prečo nie!

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí:

  1. časť: Android smartfóny
  2. časť: Android tablety
  3. časť: Procesory a hardvérové novinky
  4. časť: Herné ovládače, konzoly, hry a aplikácie
  5. časť: Android domácnosť
  6. časť: Ďalšie novinky z CES 2013
  7. časť: Záver a TOP 5 vecí z CES 2013 podľa MôjAndroid.sk
13.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+