MojAndroid

Ak aj vy holdujete hrám zo žánru tower-defense, titul Fieldrunners HD vám zrejme nebude cudzí. Hra od Subatomic Studio si na Google Play získala už státisíce priaznivcov, ktorí vôbec neváhali a tento titul si kvôli jeho kvalite a výbornému spracovaniu zakúpili. V čom je táto hra výnimočná a prečo by ste si ju mali kúpiť aj vy? Prečítajte si v našej Obednej prestávke!

Hra Fieldrunners HD je na Google Play už nejaký ten čas a aj napriek vysokej kvalite tejto hry sa mnohí nechali často odlákať jej cenou. Ak sa vám táto hra však páči, je najlepší čas, aby ste si ju kúpili. Je totižto súčasťou akcie The Humble Bundle 3, kde okrem tejto hry získate ešte niekoľko ďalších za cenu, ktorú si zvolíte sami! Napríklad aj 10 centov. V čom je táto hra výnimočná oproti ostatným nie je princíp, ale jej spracovanie. Hra sama o sebe ponúka už známy princíp tower-defense arkádoviek, kedy umiestňujete na hraciu plochu vežičky, ktoré majú zabrániť tomu, aby plochou prešli nepriatelia, ktorých je kolo od kola stále viac. Dôraz sa pri tejto hre kladie aj na stratégiu, ako príklad môžeme uviesť stavanie vežičiek do tvaru labyrintu, aby nepriateľ popri vežičkách prešiel dlhšiu cestu, kým dôjde do cieľa, kde by vlastne dôjsť ani nemal. Výnimočnosť tejto hry spočíva v kvalite, ktorou bola vytvorená a ktorú ponúka aj koncovému hráčovi. Grafické spracovanie tejto hry je naozaj geniálne a okrem veľmi prepracovaných vežičiek ho môžeme vidieť napríklad aj pri zabíjaní nepriateľov, ktorí padajú na zem. Akonáhle zabijete malého vojačika, odhodí ho do zadu a s takmer reálnym efektom padne na zem v kaluži krvi. Rovnako prepracované sú aj efekty pri vybuchovaní rakiet a podobne. Jedným slovom – bravó. Bravó Subatomic Studio!

      

Hra okrem základných nastavení ako zvuk či hudba ponúka pri hraní napríklad aj tlačidlo urýchliť či pauza. Ak náhodou hráte a niečo musíte súrne urobiť, stlačíte jednoducho pauzu a hru dohráte za chvíľu. Ak sa niekde ponáhľate, stlačíte urýchliť a nepriatelia budú prichádzať zrýchlene, takže sa celkový čas hry skráti. Celkovo túto hru môžeme pokojne označiť za kráľa tower-defense hier pre OS Android, nevieme si predstaviť, ako by sa táto hra dala ešte vylepšiť.

Ak aj vás hra Fieldrunners HD zaujala, využite akciu The Humble Bundle 3 a zakúpte si ju pre svoje Android zariadenie. S určitosťou vám môžme povedať, že to nebudete ľutovať. Ak ste sa predsa len však rozhodli, že si kúpite v plnej cene z Google Play, pripravte si 2,41€. Nižšie nájdete odkaz.

Verzia: 1.30
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 1,99 €
Verzia: 1.30
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 1,99 €

20.8.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+