MojAndroid

Ďalším operátorom, ktorý spustil LTE sieť na Slovensku, sa stal Orange. Ten sprístupnil rýchle mobilné dáta najmä vo väčších mestách, o čom ste nás informovali aj vy. Rozhodli sme sa preto uverejniť rýchlosti, ktoré ste v tejto sieti namerali svojimi Android zariadeniami. Ak Orange spustil LTE aj vo vašom meste, napíšte nám pod článok do komentárov, akú rýchlosť ste namerali a priložte aj screenshot z aplikácie Speedtest.net. My sme meranie uskutočnili v našej redakcii v Karlovej Vsi, kde sme dosiahli rýchlosť 51,61 Mpbs pri sťahovaní a 21,74 Mbps pri odosielaní.

lte-orange-redakcia

LTE v Košiciach

download_20140706_215408 download_20140706_215418

Dnes má Orange naplánovanú aj tlačovú udalosť, na ktorej oficiálne predstaví LTE sieť. Samozrejme, že pri tom nebudeme chýbať a už čoskoro vám prinesieme oficiálne informácie priamo od operátora. Dovtedy nám môžete písať, akú rýchlu LTE sieť máte vo svojom meste.

7.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+