MojAndroid

Samsung mal podľa švajčiarskeho olympijského tímu požadovať od športovcov, aby pri otváracom ceremoniáli zakryli logá konkurenčných spoločností, predovšetkým tých so značkou nahryznutého jablka. Zdá sa však, že tieto obavy, alebo obvinenia neboli na mieste. Popreli ich predstavitelia spoločnosti aj Medzinárodného olympijského výboru (MOV).

Náš tip
Samsung na olympiáde nechce logá konkurenčných spoločností

soči

Samsung je oficiálnym sponzorom hier a podľa pravidla č.40 Olympijskej charty by mal na takýto krok celkom pochopiteľné právo. Je však absurdné, že by požadoval od športovcov preliepať logá na svojich zariadeniach. Navyše, článok, ktorý pôvodne informoval o takýchto praktikách bol stiahnutý a žiadny iný olympijský tím o podobných požiadavkách na zakrývanie loga konkurenčných spoločností neinformoval. Samsung vydal aj oficiálne prehlásenie:

“Samsung na atlétov, ktorí sa zúčastňujú zimných olympijskych hier v Soči, nemal žiadne zo spomínaných požiadaviek. Všetky reklamné činnosti okolo hier sú pod dohľadom Medzinárodného olympijského výboru a Samsung nebol súčasťou žiadneho rozhodnutia týkajúceho sa brandovania produktov používaných športovcami na hrách.”

Zdroj: androidcommunity

 

8.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+