Navigácia Waze opäť vylepšená, prichádza s užitočnými upozorneniami

Navigačná aplikácia Waze patrí medzi najobľúbenejšie svojho druhu. Používatelia oceňujú výborné prepočítavanie trasy v reálnom čase, kvalitné navigovanie, neustále pribúdajúce novinky a hlavne upozornenia na nebezpečenstvo na cestách. Práve z týchto dôvodov je Waze populárny. Portál 9to5google teraz informoval o tom, že dostáva nové funkcionality.

Waze upozorní na ďalšie udalosti na ceste

Po novom vás Waze upozorní aj na spomaľovacie prahy nachádzajúce sa pred vami a na nebezpečné ostré zákruty. Motoristi môžu vďaka týmto cenným informáciám jazdiť opäť o niečo bezpečnejšie.

Informácia o nových upozorneniach | Zdroj: 9to5google

Zatiaľ to vyzerá tak, že nová funkcionalita je vo fáze testovania a dostala sa len k niekoľko málo používateľom. Ak je prítomná aj vo vašom smartfóne, nezabudnite nám o tom dať vedieť v komentároch pod týmto článkom. Nie je žiadnou novinkou, že Waze na tomto druhu upozornení pracuje už dlhší čas, no vyzerá to tak, že až teraz sa funkcionalita pomaly dostane k používateľom.

Mohlo by vás zaujímať:

Len nedávno sme informovali o tom, že Waze prepracoval samotné nahlasovanie udalostí. To je teraz jednoduchšie, rýchlejšie a bezpečnejšie. Bohužiaľ, niektoré možnosti zmizli. Vyzerá to tak, že nahlasovanie udalostí je pre vývojárov aplikácie veľmi dôležité a je možné, že v blízkej budúcnosti sa dočkáme aj ďalších nových funkcionalít. Viac o zmenách týkajúcich sa nahlasovania udalostí nájdete v článku Waze prichádza s novinkami, týkajú sa nahlasovania udalostí.

Developer: Waze
Price: Free

Náš tip
Niektoré smartfóny od Samsungu stratia prístup do Peňaženky. Je medzi nimi aj ten váš?
Disqus Comments Loading...