Aktualizácia Sony Xperia XZ Premium sa postará o zlepšenie WiFi

Kým smartfóny Sony Xperia XZ1 a XZ1 Compact prichádzajú už z balenia s predinštalovaným Androidom 8 Oreo, vybrané Sony smartfóny si na najnovší Android ešte počkajú. No Sony nezaháľa a na zariadenia Sony Xperia XZ Premium posiela aspoň aktualizáciu, ktorá sa postará najmä o zlepšenie výkonu WiFi. Okrem toho sa však môžu majitelia tešiť aj na rôzne opravy chýb a optimalizácie.

Firmvér nesie číslo 45.0.A.7.137 (predošlé číslo zostavy bolo 45.0.A.7.120) a postupne sa už uvoľňuje na jednotlivé zariadenia. Jeho veľkosť je 115,7 MB, čo naznačuje, že sa do tohto updatu nedostali iné skryté funkcionality. Celkovo ide o vylepšenia pochádzajúce z 1.septembra tohto roka.

Sony tiež len pred pár dňami oznámila, že ich vlajková loď Sony Xperia XZ Premium dostane update, kde nebude chýbať horúca novinka z modelu XZ1 s názvom 3D Creator. Pomocou neho viete naskenovať reálne objekty do digitálnej podoby.

Dajte nám vedieť v komentároch, keď vám dorazí spomínaný update s vlepšením WiFi.

Zdroj: gsmarena.com

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...