Užívate lieky? Novinka od Samsungu vám môže výrazne zjednodušiť život

Samsung Galaxy Watch6 Classic | Zdroj: Filip Spevár

Samsung predstavil novú funkciu Lieky pre Samsung Health, ktorá pomáha používateľom Galaxy smartfónov a hodiniek lepšie spravovať ich zdravie a liečbu. Umožňuje im sledovať predpísané aj bežné lieky a dostávať pripomienky na ich včasné užívanie. O správe informuje portál SamMobile.

Funkcia bude dostupná na smartfónoch a inteligentných hodinkách. Keď užívateľ zadá názov lieku, aplikácia poskytne podrobné informácie o ňom, vrátane možných vedľajších účinkov, s údajmi licencovanými na serveri Elsevier. Používatelia si môžu prispôsobiť farbu a tvar lieku a Samsung Health dokáže uprednostniť notifikácie o liekoch na základe ich dôležitosti.

Nemali by ste prehliadnuť:

Funkcia Lieky v Samsung Health sa v USA spustí neskôr tento týždeň. Najlepšie funguje, keď je Galaxy smartfón spárovaný s Galaxy Watch. Aplikácia ponúka širokú škálu funkcií súvisiacich so zdravím a fitness, a s pridaním funkcie Lieky môžu ľudia nechať aplikáciu sledovať ich fyzické a duševné zdravie. Bude dostupná len na telefónoch s aplikáciou Samsung Health (verzia 6.26).

Samsung Galaxy Watch6 Classic | Zdroj: Filip Spevár

„Samsung Health má za cieľ pomôcť ľuďom lepšie rozumieť a spravovať ich zdravie prostredníctvom komplexnej platformy. S pridaním funkcie sledovania liekov veríme, že používatelia budú môcť pohodlnejšie spravovať svoje lieky a udržať si lepšie celkové zdravie.“

Hon Pak, viceprezident a vedúci tímu digitálneho zdravotníctva v spoločnosti Samsung MX

Náš tip
Na WhatsAppe si môžete spraviť súkromnú párty. Povolí totiž zdieľanie hudby pre všetkých účastníkov hovoru
Disqus Comments Loading...