Samsung Galaxy Tab S3 dostáva update na Android Oreo

Juhokórejská spoločnosť Samsung za posledné mesiace aktualizovala viacero svojich smartfónov na verziu systému Android Oreo.  Nezabúda ale na svoje tablety. Majitelia  minuloročného Samsungu Galaxy Tab S3 sa v blízkej dobe môžu tešiť práve na Android Oreo. Minimálne majitelia tohto tabletu vo Veľkej Británii už hlásia dostupnosť aktualizácie. Update by sa mal týkať ako Wi-fi aj LTE verzie (produktové číslo SM-T820 a SM-T825). Aktualizácie okrem systému Android 8.0 Oreo obsahuje aj nadstavbu Samsung Experience 9.0 a podporu pre Dolby Atmos.

Číslo firmwaru je T820XXU1BRE2 a obsahuje aj aprílovú bezpečnostnú záplatu. Majitelia si Wi-fi verzie si môžu aktualizáciu stiahnuť ručne z tohto linku. Taktiež by ale mala byť dostupná aj OTA (Over the Air). Či je dostupná aj pre vaše zariadenie zistíte jednoducho. Stačí ísť v Nastaveniach do položky Informácie o zariadení a vybrať Manuálne sťahovanie aktualizácií. Pokiaľ je update dostupný, tak vám to zariadenie oznámi. Ak sa tak stalo, môžete sa z dojmov okolo nového systému zdôveriť v diskusií.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...