Samsung Galaxy SIV: Výsledky benchmarkov, ponúkne 2 farby, 16, 32 a 64 GB verzie

Samsung Galaxy S IV bude nová vlajková loď spoločnosti Samsung pre rok 2013. Spoločnosť ju predstaví už 14. marca v New Yorku a náš šéfredaktor Michal bude osobne pri tom! Z New Yorku vám tak poskytneme čerstvé informácie priamo z Times Square. Najnovšie informácie ohľadom spomínaného Galaxy S IV však ponúkajú nový pohľad na to, ako by toto zariadenie mohlo vyzerať a čo by mohlo používateľom ponúknuť.

Samsung Galaxy S IV by na trh mal prísť v dvoch farebných variantách – bielej a čiernej. Telo bude zrejme vyrobené z hliníka alebo iného ušlachtilého kovu, ako tomu napovedá pozvánka na jeho predstavenie a číslica 4 v kovovom dizajne. Zadný kryt by pritom mohol ponúknuť aj bodkovaný vzor, čím by spoločnosť zabránila šmýkaniu sa zariadenia v dlani. Ak Samsung naozaj použije kokové telo, spraví tak krok dopredu a ustúpi od svojej klasickej koncepcie, ktorá vychádza z plastových krytov. Jeho nová vlajková loď tak možno dosiahne luxusnejšie a hlavne pevnejšie spracovanie a dizajn, ktorý ľudí zaujme viac ako tuctové plastové kryty.

Informácie ohľadom novej vlajkovej lode však nespomínajú len to, ako by toto zariadenie mohlo vyzerať. Na internet unikli aj výsledky benchmarkov, kde sa záhadne objavila CDMA verzia Samsungu Galaxy S IV s kódovým označením SCH-i959, ktoré je typické pre americký Verizon (no tentokrát určené pre China Telecom). Výsledky ukazujú dosiahnuté skóre v aplikácii AnTuTu Benchmark, kde S IV-ka dosiahla úctyhodné skóre 26250 bodov. Ďalšie detaily benchmarku potvrdzujú aj použitie Full HD displeja, Androidu 4.2.1 a 1,8 GHz procesora. Iný zahraničný portál zas informoval o tom, že Samsung Galaxy S IV príde na trh v 3 pamäťových verziách – 16, 32 a 64 GB, pričom bude pamäť rozšíriteľná aj pomocou microSD karty. Uvidíme však, či sú tieto dohady pravdivé a s čím príde Samsung na Times Square už o 2 týždne. Sledujte náš web, o novej vlajkovej lodi Samsungu vás budeme informovať hneď, ako bude niečo nové.

Zdroj: PhoneArena, AndroidCommunity

Disqus Comments Loading...