MojAndroid

Jedným z najočakávanejších smartfónov tohto roka bude jednoznačne Samsung Galaxy S IV, ktorý bude predstavený už 14. marca v New Yorku. Aby spoločnosť zabezpečila čo najväčší záujem médií a používateľov mobilného operačného systému Android, dnes prostredníctvom sociálnej siete Twitter vyzvala verejnosť, aby prišli počas predstavenia na Time Square, najpopulárnejšie námestie New Yorku. Odtiaľ budú môcť totižto sledovať živý stream z predstavenia a dokonca si odskúšať novú vlajkovú loď spoločnosti.

samsung-times-square-galaxy-s4 pozvanka

Za vytvorením verejnej udalosti na Time Square sa skrýva najmä snaha vytvoriť čo najväčší rozruch. Namiesto predstavenia na európskej alebo ázijskej pôde si Samsung vybral pre svoj debut mesto New York, pretože Spojené štáty sú najvýnosnejším trhom každého výrobcu. Pozvánky väčšinou skrývajú aj nejaký špecifický prvok zariadení a keď sa pozrieme na túto, napadá nás najme kovové telo, vďaka dizajnu číslice 4. Rovnako aj pozadie obrázka by mohlo odhaľovať bodkovaný vzor zadného krytu pripravovanej Galaxy S IV. Avšak predstavenie už nie je ďaleko, tak sa nechajme prekvapiť, čo nám tento rok Samsung ponúkne.

Zdroj: androidauthority

28.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+