Samsung Galaxy S9+: Oficiálne príslušenstvo naživo

Ako každý rok, aj tentokrát pripravila spoločnosť Samsung k svojim novým vlajkovým lodiam Samsung Galaxy S9 a Samsung Galaxy S9+ rad oficiálneho príslušenstva. Tešiť sa tak môžete na štýlové kryty, bezpečné a praktické puzdra, ale napríklad aj bezdrôtovú nabíjačku s rýchlym nabíjaním.

Samsung Galaxy S9+ Alcantara Cover

Jeden z najobľúbenejších kúskov oficiálneho príslušenstva je Alcantara Cover – kryt so zadnou stranou pokrytou špeciálnou látkou Alcantara. Tento luxusný materiál môžeme nájsť napríklad v autách, no čoraz častejšie sa s ním stretávame aj pri mobilných technológiách. Unikátny povrch je jemný a elegantný zároveň a kryt ponúka vášmu telefónu dodatočnú vrstvu odolnosti. Kryt sa predáva v štyroch farbách – červená, modrá, čierna a mint za približne 42,66 EUR.

->Kúpiť Samsung Galaxy S9+ Alcantara Cover<-

Samsung Galaxy S9+ LED View Cover

Ak vám nestačí kryt na zadnú stranu, Samsung má pre vás hneď niekoľko ďalších alternatív. Jednou z nich je Led View Cover – efektné zatváracie puzdro, ktoré zobrazuje náhľad na Always-On displej. Vďaka tomu nemusíte puzdro otvárať vždy, keď chcete skontrolovať zmeškané notifikácie, alebo jednoducho čas. Puzdro je dostupné v čiernej, modrej a fialovej farbe u predajcu vsetkonamobil.sk za 48,90 EUR.

->Kúpiť Samsung Galaxy S9+ LED View Cover<-

Samsung Galaxy S9+ Clear View Cover

V prípade, že si chcete k telefónu zakúpiť puzdro s ochranou vpredu aj vzadu, máte aj ďalšiu možnosť. Samsung Clear View Cover ponúka veľmi podobnú funkcionalitou ako Led View Cover s tým rozdielom, že tu máte k dispozícii pohľad na plnohodnotný Always-On displej v nezmenenej podobe. Puzdro je dostupné v čiernej, modrej, fialovej a zlatej farbe za približne 50 EUR.

->Kúpiť Samsung Galaxy S9+ Clear View Cover<-

Samsung Galaxy S9+ Silicone Cover

V portfóliu príslušenstva pre vlajkovú loď Samsung Galaxy S9+ nesmie chýbať ani štandardné silikónové puzdro. To chráni nie len zadnú stranu, ale aj hrany a čiastočne aj predok zariadenia, najmä pri položení telefónu displejom nadol. Ide tiež o jeden z najlacnejších oficiálnych kúskov príslušenstva s cenou iba 19,90 EUR.

->Kúpiť Samsung Galaxy S9+ Silicone Cover<-

Samsung Galaxy S9+ Protective Standing Cover

Určite ste si všimli trend, ktorý sledujeme pri takmer každom kúsku príslušenstva pre Samsung Galaxy S9+, a tým je najmä štýl a elegancia. Ak ale chcete najmä funkčný kryt, ktorý dodá vášmu telefónu odolnosť a aj nejaké funkcie navyše, Samsung má riešenie aj pre vás. Protective Standing Cover pridáva odolnosť voči pádu, ako aj šikovný kick-stand stojan, vďaka ktorému si na telefóne lepšie užijete multimédiá, a to všetko za cenu približne 35,50 EUR.

->Kúpiť Samsung Galaxy S9+ Protective Standing Cover<-

Samsung Galax S9 Wireless Charger Stand

Samsung so svojou novou sériou vlajkových lodí predstavil aj novú bezdrôtovú nabíjačku s rýchlym nabíjaním. To je až 1,4x rýchlejšie ako v prípade štandardných bezdrôtových nabíjačiek, takže na doplnenie energie vo vašom smartfóne nebudete musieť čakať veľmi dlho. S cenou okolo 55 EUR ide o elegantné a relatívne dostupné riešenie v rámci produktov s podporou rýchleho bezdrôtového nabíjania.

Disqus Comments Loading...