Samsung Galaxy S8 skutočne príde v balení so slúchadlami Harman AKG za 99 USD

Niekoľko dní pred predstavením vlajkových lodí Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ sme vás informovali o tom, že novinky by v balení mali ponúknuť kvalitné slúchadlá AKG. Tieto predpovede sa teraz naplnili a v balení nových vlajkových lodí od Samsungu skutočne nájdete slúchadlá Harman AKG v hodnote 99 USD.

Náš tip
Samsung Galaxy S8 je prvý smartfón s Bluetooth 5.0, ponúka aj gigabitové LTE

Niečo podobné v minulosti skúsilo hneď niekoľko výrobcov a väčšinou sa jednalo o úspešný počin. Pribalené slúchadlá k smartfónom sú v drvivej väčšine prípadov nanajvýš priemerné. Bežným používateľom postačia, ale často stačí zaplatiť niekoľko desiatok EUR a môžete získať oveľa lepší zážitok pri počúvaní hudby vo vašom smartfóne.

AKG je vo svete audiofilov uznávaná značka, ktorá má na konte niekoľko veľmi podarených slúchadiel. Zatiaľ nevieme, nakoľko vydarené budú tie pribalené ku Galaxy S8. V každom prípade ide o skvelý bonus. Ešte väčšmi je zaujímavý fakt, že mnohí výrobcovia dnes úplne vynechávajú 3,5-milimetrový jack na smartfónoch a Samsung sa naň teraz zameral oveľa viac ako v minulosti.

Zdroj: The Verge

Disqus Comments Loading...