Samsung Galaxy Note 8, S6, S6 edge a S6 edge+ dostávajú novembrovú bezpečnostnú aktualizáciu

Displej skutočne stojí za to.

Ako už býva dobrou tradíciou, najnovšie modely od spoločnosti Samsung dostávajú bezpečnostné aktualizácie od Google pomerne skoro. Rovnako výborným zvykom je, že bezpečnostné update-y prichádzajú aj na staršie modely od kórejského výrobcu. Novembrovej aktualizácie sa teraz dočkali majitelia nového Note 8, ale aj modelov Galaxy S6, S6 edge a S6 edge+.

Samsung Galaxy Note 8 dostáva aktualizáciu, ktorá opravuje hneď 61 bežných problémov a chýb. Okrem opráv od Google v systéme Android ide aj o aktualizácie nadstavby od Samsungu. Veľmi dôležitou súčasťou tejto aktualizácie je aj oprava bezpečnostnej chyby známej ako Krack Attack, ktorá sa ukrýva v protokole Wi-Fi WPA2. Už len kvôli oprave tejto bezpečnostnej diery vám určite odporúčame nainštalovať najnovší update na Note 8.

Podobnú aktualizáciu dostávajú aj predvlaňajšie modely Samsung Galaxy S6, S6 edge a S6 edge+. Aj tu nájdeme okrem opráv chýb v systéme Android a nadstavbe Experience bezpečnostnú opravu chyby Krack Attack. Kým aktualizácia pre Note 8 sa zatiaľ objavila iba v Číne a Hong Kongu, update pre sériu S6 je zatiaľ dostupný v Kanade. Je ale zrejme iba otázkou dní kým sa dostane aj do ďalších častí sveta, vrátane Slovenska.

Zdroj: SamMobile 1, 2 via GSMarena

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...